ADVIES

 

Het aankopen van een bestaande woning (of een ander gebouw) is een grote beslissing. Het is een investering in jouw toekomst, een droom die werkelijkheid wordt.

 

De meeste kopers zijn in de wolken als de lening wordt goedgekeurd en kunnen niet snel genoeg tot de koop overgaan. Helaas gebeurt het vaak dat zij niet stilstaan bij een aantal risico's: misschien wil de particuliere verkoper er snel vanaf zijn, misschien heeft het immobiliënkantoor er geen weet van...

 

Waar kunnen die verborgen gebreken zitten? Het kan een ferme kater opleveren...

 

Is het dak wel in orde? Is het degelijk geïsoleerd? Zit er geen houtworm in het gebinte? Zijn de dakgoten nog in goeie staat? Is de elektriciteitsinstallatie wel in orde? Hoe zit het met de afvoer? Wat zijn de mogelijke renovatie-kosten?

 

Geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken!

 

Ik stel me beschikbaar voor raad en een raming van de mogelijke kosten bovenop de aankoopprijs. Ook bij geplande renovatie-werken kan ik zicht geven op mogelijke verrassingen. Je zou niet de eerste zijn die aan een klus begint en plots een berg andere problemen ontdekt.

 

Wil je vooraf zicht hebben op uitgaven voor nodige werken, dan kan je gerust beroep doen op onze expertise.

 

Ik kom ter plekke om te voorziene (extra) kosten in kaart te brengen. Op die manier hoop ik veel mensen correct te informeren alvorens ze tot de daadwerkelijke koop of werken overgaan. Het risico van de kat in een zak wordt bij deze alvast sterk verminderd.

 

Deze service houdt geen verdere verplichtingen in. Mijn advies is geen offerte of bindende overeenkomst. Het staat je vrij om later beroep op mij te doen.

 

Meer weten? Stuur een mailtje of neem telefonisch contact op voor een afspraak. 'Beter voorkomen dan genezen', zegt de volkswijsheid.

 

  © 2016 MARRON (Ronny Engels) - LANDSDIJK 142 A - 9968 BASSEVELDE - 0475/62 38 17 - info@marron.be - BTW 0742163133